Random things of a random world

Sami's Page

  • Join Us on Facebook!
  • Follow Us on Twitter!
  • LinkedIn
  • Subcribe to Our RSS Feed

And So It Begins

As the title says, so it begins. My journey to spending one year (almost) in Vilnius, Lithuania. I'll be going as an exchange student via Erasmus and will be studying electrical engineering at Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas. Here I'll write about the journey and things that are happening during the trip. Niin se siis alkaa, matkani (melkein) vuodeksi Vilnaan, Liettuaan. Menen Erasmuksen vaihto-oppilaana opiskelemaan sähkötekniikkaan VGTUhun ja kirjoitan täällä kokemuksistani niin matkan aikana kuin sitä ennenkin. Dabar prasidės mano kelias - beveik vieneri metai Vilniuje, Lietuvoje. Aš studijuosiu elektrininio inžinerijos Vilniaus Gedimino Techniko Universitete ir rašysiu čia apie mano laiką ten ir prieš taip pat.
I'm considering doing this bi- or trilingually: English for a wide audience, Lithuanian to practice my language skills (probably will be shorter than the other languages) and maybe Finnish since I am after all a Finn. We shall see how it goes. Harkitsen tämän kirjoittamista kaksi- tai kolmekielisenä: englanniksi laajemman lukijakunnan takia, liettuaksi harjoitellakseni kielitaitoani (todennäköisesti tulee olemaan hieman lyhyempää kuin muilla kielillä) ja ehkä suomeksi, koska kuitenkin olen suomalainen. Katsotaan miten käy. Aš norėčiau rašyti čia ir angliškai, nes daugiau žmonių suprasti, ir lietuviškai, nes aš praktikuosiu kalbą, ir suomiškai, nes aš esu suomis. Lietuviškas tekstas turbūt bus trumpesnis negu kitus, nes aš dar mokausi lietuvių kalbos.

 

Add comment

Loading